Проти охоронця, що не вберіг Кардашян від грабунку, подали позов на $6 мільйонів

4 жовтня 2018, 15:55

У тому, що реаліті-діву Кім Кардашян два роки тому пограбували озброєні злочинці у Парижі, винен її тодішній охоронець Паскаль Дюв'є. Відтак за своє нехлюйство він мусить заплатити - так вважає страхова компанія, котрій довелося відшкоджувати зірці вартість украдених коштовностей.

Страховики подали позов проти Дюв'є і вимагають 6,1 мільйона доларів. Адже саме такою була сума відшкодування, виплаченого Кім.

Про це пише TMZ.

Охоронець, який не вберіг Кім, за це заплатить?

Страхова компанія звертає увагу суду на кричущі помилки, яких припустився Дюв'є, котрий мав відповідати за безпеку Кардашян.


Зокрема бодігард проґавив те, що на брамі внутрішнього двору готелю не було замку, а домофон був поламаний. А потім Паскаль узагалі лишив беззахисну Кім саму в номері, пішовши з її сестрами Кортні та Кендалл до нічного клубу. На думку позивачів, саме через недбальство охоронця зірка і стала жертвою злочинців.

Нагадаємо, грабіжники звязали майже голу Кім та заклеїли їй рота скотчем. У дружини Каньє Веста тоді забрали iPhone 6 та Blackberry, золотий "Rolex" і купу прикрас.

Між іншим, колись Дюв'є таки врятував дупу Кардашян, причому в прямому сенсі. Адже саме його швидка реакція завадила українському провокаторові Віталію Седюку поцілувати п'яту точку красуні.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів