Пітт закрутив роман із "духовною цілителькою" відомого рок-гурту?

5 жовтня 2018, 11:50

Американському акторові Бреду Пітту приписують черговий роман. Зі слів джерел, кінозірка дуже зацікавився такою собі Сат Харі Халса, жіночкою, що називає себе "духовною цілителькою".

Своїм знайомством із нею актор завдячує своєму другові, басисту Red Hot Chili Peppers Flea. Адже відомо, що Сат колись супроводжувала колектив у турі, забезпечуючи необхідну підтримку його членам.

Про це пише The Daily Mail.

Пітту приписують черговий роман

Зі слів джерела, Пітта і Халса днями бачили разом на благодійному аукціоні, влаштованому Flea. Пара була "занурена в розмову", сміялася. Водночас інші інформатори видання факт роману між актором і "цілителькою" спростовують.


Іще одна цікава деталь: Сат також є дизайнером ювелірних прикрас, і її творіння колись носила екс-дружина Бреда, Дженніфер Аністон.

Що ж до цілительства, то техніка Халса подягає в озонових упорскуваннях, медитаціях тощо. І тепер жіночка збирається взятися за душевні рани Бреда.

Як відомо, відколи стало відомо про розставання Бреда Пітта та Анджеліни Джолі, акторові приписували стосунки з кількома зірковими холостячками, а ще з відомою професоркою. Подейкують, повернути батька своїх шістьох дітей уже не проти й сама Енджі, з якою вони досі офіційно не розлучені.

Прінтскрін із Radar Online

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів