Ліна Данем перенесла ще одну гінекологічну операцію

18 жовтня 2018, 10:19

Американська акторка Ліна Данем, котра на початку року перенесла операцію з видалення матки, знову опинилася на хірургічному столі. 32-річна зірка втратила один із яєчників.

Про це Ліна розказала в своєму Instagram та навіть показала своє післяопераційне фото.

"Учора мені зробили двогодинну операцію, щоби видалити лівий яєчник, який був заключений у рубцову тканину та фіброз, прикріпився до мого кишечника і тиснув на нерви, через що мені було складно ходити/пісяти/грати фатальну жінку", - поділилася Ліна.

32-річна Ліна перенесла чергову операцію

Після процедури в Данем були проблеми з тиском, і вона 9 годин провела під наглядом у післяопераційному відділенні. Там її мама й зробила цю фотографію.


Як зізналася актриса, вона страшенно рада, що має медичну страховку і гроші на лікування, і Ліна страшенно зла через те, що доступ до якісної медичної допомоги в США - досі привілей, а не право.

Нагадаємо, актриса багато років страждає на ендометріоз. Через нього лікарі й були змушені видалити їй матку. Яєчники, з яких у Ліни тепер лишився лише один, є останньою надією зірки на те, що вона колись зможе стати мамою біологічного нащадка. Якщо ж не вийде, Данем розглядатиме опцію всиновлення.

Фото з Instagram Данем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів