Матильда терпіла зради, але здали нерви: друг Шнурова розкрив причини розлучення

31 жовтня 2018, 17:29

Подейкують, зі своєю дружиною №4, Ольгою Абрамовою російський музикант Сергій Шнуров став крутити роман задовго до свого розлучення з дружиною №3, Матильдою.

Остання відчайдушно хотіла зберегти шлюб і терпіла зради, але врешті не витримала.

Таку версію причини краху зіркового союзу розкрив друг Шнура, повідомляє "Комсомольская правда".

"Із Ольгою Шнуров зустрічався понад рік, ще при дружині Матильді почав роман із нею. Матильда знала, що в Шнурова з'явилася дівчина. Сергій любить поговорити, і з Ольгою вони вели багатогодинні бесіди по телефону. Одну з розмов Матильда почула", - розповів співрозмовник видання, який побажав, щоби його імені не називали.


Шнуров понад рік зраджував Матильду?

"Вона (Матильда) терпіла, хотіла зберегти шлюб. Вони то розходилися, то знову сходилися. Вочевидь, Ольга давно накинула оком на Шнурова і вирішила зробити його своїм. У Матильди здали нерви, і вона врешті й сама почала погулювати. У підсумку охололи одне до одного та розбіглися", - зазначив він.

Зі слів друга Сергія, представниця "золотої молоді" Ольга раніше була затятою тусовщицею, а ще лікувалася за кордоном від залежності. Після цього дівчина схаменулася і привела своє життя до ладу, захотіла створити сім'ю.

"Кажуть, вона сама запропонувала Шнуру одружитися. А він самотності не виносить. Йому самому погано. От і вирішив: нехай буде дружина", - підсумувало джерело.

Водночас іще один друг Шнурова, співак Стас Барецький запевнив, що не Абрамова стала причиною розрива Сергія та Матильди, мовляв, "таких Оль у нього було немало". Але він не виключає, що з четвертою дружиною 45-річний Шнур заведе спільних дітей.

"Матильда не захотіла йому народжувати. А він, як я бачу, дозрів до батьківства", - зазначив музикант.

Нагадаємо, Сергій Шнуров уже підтвердив нове одруження в своєму стилі - віршем.

Фото з Instagram Шнурова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів