Собчак несподівано виявилася не вагітною

12 листопада 2018, 11:50

Російська телезірка Ксенія Собчак не чекає на другу дитину.

Інформацію про вагітність 37-річної білявки, яку раніше оприлюднив її представник, тепер спростували сама Ксюша та її чоловік Максим Віторган.

Емоційний допис Собчак розмістила у своєму Telegram, коментуючи плітки про цікавий стан своєї подруги, актриси Вікторії Толстоганової, пише StarHit.

"Як же дістали ці мисливці за чужою вагітністю. Пару місяців тому я теж спочатку була вагітна, потім, коли вагітність затяглася (але журналісти ж не можуть бути неправі, чи не правда?), "зробила аборт" від коханця й так далі, і тому подібне...", - зазначила Ксенія.


Виявляється, Собчак не вагітна

"...Угамуйтеся вже, а то взагалі поїсти на ніч не можна з вами", - закликала вона.

Максим Віторган, у якого з Ксюшею є майже 2-річний син Платон, на запитання про вагітність дружини відповів жартом.

"Може, не від мене? Може, мене просто не попередили?", - припустив актор.

Нагадаємо, про те, що Собчак знову при надії, в вересні ЗМІ повідомив її представник Кирило Суханов. Він заявив, що зірка перебуває на ранньому терміні. Сама Ксюша теж згадувала про вагітність у своєму Instagram.

Як відомо, вагітність іншої російської зірки, Евеліни Бльоданс теж може виявитися піар-трюком. Адже 49-річна жінка, гучно заявивши з телеекрану, що спроба штучного запліднення виявилася успішною, і вона стане мамою втретє, тепер оминає тему свого цікавого стану, і животик у неї поки не з'явився.

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів