Пітт заради дітей благає Джолі не доводити справу до судової війни - ЗМІ

22 листопада 2018, 13:03

До першого судового засідання в справі опіки над шістьма дітьми голлівудських зірок Бреда Пітта та Анджеліни Джолі лишаються лічені дні, але, подейкують, актор не полишає надію на мирне вирішення справи.

Адже якщо таки дійде до судового протистояння, то його жертвами стануть саме їхні сини та дочки.

Як повідомляє US Magazine, Бред щосили намагається переконати екс-дружину домовитися. Але вона не хоче.

"Він звернувся до неї, сподіваючись переконати Енджі, що судове слухання завдасть психологічної шкоди їхнім дітям. Що би не вирішив суддя, переможців не буде", - розповів інформатор, наближений до Пітта.


Судова війна за опіку розпочнеться вже за кілька днів. Якщо лише Енджі та Бред не домовляться

Зі слів співрозмовника видання, Джолі "не відступає".

Тим не менш, інсайдер із боку актриси зазначив, що обидві сторони працюють над тим, щоби досягти домовленості поза залою суду. Тим часом перше засідання має відбутися вже 4-го грудня.

Анджеліна хоче для себе одноосібної опіки над 17-річним Меддоксом, 14-річним Паксом, 13-річною Захарою, 12-річною Шайло та 10-річними Ноксом і Вів'єн. Бред Пітт пропонує спільну опіку.

Як відомо, суд уже попереджав Джолі, що як вона чинитиме перешкоди в спілкуванні дітей із батьком, права опіки позбавлять саме її. Подейкували, що актриса намовляє синів і дочок проти Бреда, щоби вони не хотіли з ним зустрічатися. А ще вона заявила, що він не дає грошей на утримання дітей.

Нагадаємо, Джолі подала на розлучення з Піттом восени 2016-го року.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів