Пиячив, спав із повіями, піднімав руку на мале дитя: Джекі Чан зробив шокуючі зізнання

30 листопада 2018, 11:12

Китайський актор Джекі Чан зізнався, що впродовж багатьох років був "справжньою падлюкою" по відношенню до своїх близьких, зокрема до жінок.

Алкоголь, повії та навіть насильство по відношенню до маленького сина - своє каяття 64-річна кінозірка висловив у мемуарах, які назвав "Never Grow Up" ("Ніколи не дорослішати").

Фрагменти з неї наводить The Daily Mail.

Джекі Чан вирішив посповідатися у своїх мемуарах

Нині статки Чана оцінюються в 350 мільйонів доларів, але колись він не мав нічого, і перші великі гроші, які він став заробляти спочатку як каскадер, запаморочили хлопчині голову. Він роками спускав їх на азартні ігри, повій та дорогі витребеньки.


"Я почав постійно носити з собою великі суми готівкою. Після того, як ти пожив у бідності, гроші дають тобі відчуття впевненості. Мені подобалося, щоби навколо мене було багато людей, щоразу їв із великою компанією. Років десять тому я за один рік витратив два мільйони доларів на оплату їжі інших людей. Я робив екстравагантні подарунки: годинники, машини, шкіряні куртки ручної роботи, коробки дорогого вина", - пригадав актор.

У книзі актор розказав про свій шлях до слави та про те, якою був "падлюкою"

Він роз'їжджав за кермом напідпитку та розбив не одне дороге авто. Купив собі тигреня, яке потім підросло та поранило хазяїнові обличчя.

Зі слів Чана, глибоко в душі він залишався дуже невпевненою в собі людиною. Той, кого в дитинстві зневажали багаті хлопчаки, просто навіснів від будь-якого прояву снобізму.

"Я робив добро для багатьох людей, а не для моєї власної родини", - зізнався він.

Джекі пиячив і тягався по повіях

Актор зраджував свою дружину, Лінь, а якось, під час сварки з нею, ухопив їхнього маленького сина Джейсі та жбурнув його через усю кімнату.

"Я не був добрим батьком чи добрим чоловіком, але виконував свій обов'язок по відношенню до мого сина та його матері", - зазначив Джекі.

Тим не менш, спокута Чана не поширюється на його доньку Етту, яка народилася від інтрижки Чана з актрисою (яку Лінь теж йому пробачила). Цю свою дитину кінозірка у своїх мемуарах не згадав узагалі.

Як відомо, Джекі визнав дочку, але не бере жодної участі в її житті. Зі слів Етти, яка є відкритою лесбійкою і нещодавно вийшла заміж за свою дівчину, вся її сім'я відцуралася від неї через нетрадиційну орієнтацію. Донька кінозірки-мультимільйонера намагалася вчинити самогубство та деякий час навіть жила на вулиці.

Нагадаємо, Джейсі відсидів півроку в тюрмі за наркотики.

Фото з Instagram Чана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів