Клінт Іствуд уперше показав свою дитину, віддану на вдочеріння багато років тому

12 грудня 2018, 15:28

Американський актор та режисер Клінт Іствуд, схоже, після років чуток нарешті визнав, що крім сімох "офіційних" нащадків має ще одну дитину, яку багато років тому було віддано на вдочеріння.

Жінка, яку звати Лорі, приєдналася до зіркового біо-батька та його дітей від двох офіційних шлюбів та стосунків із різними жінками на кінопрем'єрі.

Клінт Іствуд розшукав дочку, віддану на вдочеріння понад 50 років тому

Про це пише The Daily Mail.

Усі нащадки Клінта Іствуда. В другому ряді по центру - Лорі, котра виросла в прийомній родині

Вважається, що старша донька Іствуда народилася задовго до того, як до нього прийшла слава, і ще до його шлюбу з першою дружиною, Меггі Джонсон. Офіційно кінодіяч цього ніколи не коментував.


Тим не менш, жінка, котра з'явилася на лос-анджелеській прем'єрі фільму 88-річного Іствуда "Наркокур'єр", представилася журналістам як Лорі Іствуд.

Молодша дочка режисера, 22-річна Морган поділилася груповим фото в Instagram і написала, що на ньому "всі восьмеро братів та сестер Іствуд".

88-річний режисер нарешті вирішив зібрати всіх синів і дочок

"Я не впевнена, чи існувала досі фотографія, на якій були би разом усі восьмеро дітей, але ось вона", - зазначила в своєму фотоблозі й 46-річна Елісон Іствуд, старша "офіційна" дочка Клінта від Джонсон.

Були на урочистому заході Джонсон та нинішня пасія Іствуда, молодша за нього за 33 роки Крістіна Сандера. Як відомо, свій другий офіційний шлюб - із матір'ю Морган - режисер розірвав у 2014-му році. Іствуд упевнений: головне - це старіти весело.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів