Королева звеліла принцу Гаррі пригальмувати з дорогими дарунками для Маркл?

26 грудня 2018, 12:20

Подейкують, британська королева Єлизавета не в захваті від того, як її онук Гаррі труситься над своєю вагітною дружиною Меган Маркл. Її Величність розсердилася, коли взнала, який дорогий подарунок герцогиня отримала від нього на Різдво.

Про це розказало джерело Radar Online.

Принц Гаррі звернувся до королівського ювеліра і замовив особливу каблучку для Меган. Три коштовних камені, у 2,5 та 1,5 карата, за його задумом, символізують їх із Маркл та дитину, яка народиться навесні.

Ювелір намагався відмовити принца, наголошуючи, що подібні кільця дарують на якісь річниці, а не на честь майбутнього поповнення в родині. Обговорення подарунка для Меган дійшло до вух принца Чарльза, а потім і Єлизавети ІІ. Та дала Гаррі прочухана.


Єлизавета ІІ вважає, що принц Гаррі надто балує свою жінку?

"Королева нагадала своєму онукові, що він мусить дотримуватися традицій і припинити потурати всім бажанням, потребам і забаганкам своєї дружини", - розказав інформатор.

Одначе принц Гаррі слухати бабусю не став, і Меган під ялинкою таки знайшла дорогу прикрасу.

Нагадаємо, коли принц вирішив покликати кохану заміж, то сам вигадав дизайн обручки. Для неї було взято два діаманти з колекції покійної принцеси Діани, а ще один приїхав із Ботсвани, адже саме в цій країні Гаррі з Меган були в першій своїй спільній подорожі.

Як відомо, ходили чутки, що королева Єлизавета, м'яко кажучи, не стрибала з радості, коли взнала, що онук одружується з серіальною актрисою, старшою за нього, ще й розлученою. Принаймні на весіллі Її Величність щастя не випромінювала.

Фото з Twitter королівської родини

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів