Геть ботокс і грудні імпланти: 55-річна мама Хадід показала знов натуральну себе у спідньому

16 січня 2019, 14:03

Колишня модель, мама моделей Джіджі, Белли та Анвара Хадід, 55-річна Йоланда оголосила, що звільнила своє тіло від усіх "вдосконалень", які роками вносила в нього, намагаючись відповідати запитам суспільства.

Грудні імпланти, філлери, ботокс - тепер нічого цього в жінці нема, і вона з гордістю показала справжню себе в Instagram.

"П'ятдесят п'ять, і я посміхаюся зсередини... Нарешті я повернулася до оригіналу 1964-го року", - написала Йоланда.

Йоланді 55, і вона не боїться знову бути собою

"Живу у тілі, вільному від грудних імплантів, філлерів, ботоксу, нарощень та всього гівна, яке, я вірила, мені потрібно, щоби відповідати тому, що суспільство привчило мене вважати сексуальною жінкою, доки токсичність цього всього мало мене не вбила...", - поділилася вона.


Вона порадила всім, хто збирається вставити щось чужорідне у своє тіло, спершу ретельно повивчати інформацію та подумати про своє здоров'я. Сама ж Йоланда з віком прийшла до повного прийняття "найкращої версії себе", яку не мірятиме більше чужими стандартами.

Нагадаємо, Йоландину дочку Беллу нещодавно звинуватили в пропагуванні хворобливої худизни. А раніше відомий журнал критикували за надмірний фотошоп глянцевого зображення голих сестер Хадід.

Фото з Instagram Хадід

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів