"Шкіра та кістки": Інтернет обговорює ФОТО Белли Хадід у спідньому

6 листопада 2018, 11:15

Американська модель Белла Хадід стане однією зі щасливиць, що продефілюють подіумом під час однієї з найвидовищніших подій року, показу Victoria's Secret.

Але вигляд 22-річної красуні в спідньому викликав у мережі неоднозначну реакцію.

Кілька фото з примірки, які оприлюднила в своєму Instagram Белла, зібрали понад півтора мільйона лайків, але й чимало коментарів про те, що дівчина надто худа і має нездоровий вигляд.

Про це пише People.

 22-річна Белла братиме участь у показі відомого бренду спідньої білизни

"Шкіра та кістки. Друге фото відверто тривожить. Не маю нічого проти того, щоби бути худою, але це настільки нездорово. Ганьба Victoria's Secret, що заохочують та пропагують такий цілковито нереалістичний образ. Нам слід покласти край концепції вигляд=вартість", - зазначив один із підписників Хадід.

 Красуня показала фото з примірки

"Ніколи не зрозумію, чому коли кістки напинають шкіру, це вважається красивим", - написав інший коментатор.

 Дехто вважає, що дівчина надто худа

Водночас чимало людей заступилися за Беллу, мовляв, не знаючи напевно, не можна стверджувати, що вона мордує себе голодом. І прославляти тіла з формами й критикувати тіла худі - це подвійні стандарти. 

 "Шкіра та кістки", - вважають у мережі

Відреагувала на закиди щодо своєї надмірної худорлявості й сама Хадід, доповнивши свій допис.

Хадід наполягає, що просто їсть здорову їжу та займається спортом

"...Я вдячна знову бути частиною цього шоу, почуваюся щасливішою та здоровішою, ніж будь-коли (всі тіла різні і відповідають по-різному на прекрасні тренування та здорову дієту", - написала вона.

Нагадаємо, нещодавно колишня модель Victoria's Secret та Playboy, австралійка Бріджит Малькольм відверто розказала про страшний тиск, який відчувають із приводу ваги жінки в модній індустрії. Дівчина оголосила, що припинила війну з власним тілом та погладшала, адже "в світі є речі набагато важливіші, ніж розмір стегон".

Як відомо, в Белли Хадід є кузина - модель плюс-сайз.

Фото з Instagram Хадід 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів