ЗМІ: чоловік Собчак привселюдно натовк пику її коханцю. ОНОВЛЕНО

22 січня 2019, 16:50

Історія про те, що російська теледіва Ксенія Собчак, заміжня за актором Максимом Віторганом, буцімто закрутила роман із іншим, отримала пікантне продовження.

У одному з кафе в центрі Москви ревнивий чоловік білявки зустрівся з імовірним суперником, режисером Костянтином Богомоловим і розквасив тому носа.

Про це, зі слів очевидців баталії, повідомляє StarHit.

Чоловіки фатальної жінки Ксенії побилися через неї?

Присутні розказують, що Максим із Костянтином вийшли "побалакати" на вулицю, а повернувся режисер звідти вже заюшений кров'ю.


"...Ніс буцімто цілий, оскільки швидку не викликали, лише відмивався у туалеті", - розказали свідки.

Віторган розбив носа коханцю дружини?

Нагадаємо, Собчак, Віторган і Богомолов поголосу про свій любовний трикутник не коментують. А з теми свого ймовірного розлучення Ксюша з Максимом посміюються в Instagram та демонструють сімейну ідилію.

Але сам факт побиття Костянтин підтвердив у своєму Instagram. Він не вказав, хто саме це зробив, але перелічив свої травми. Зі слів режисера, його ніс переламаний у двох місцях, а ще зміщені кістки черепа.

У мережі тим часом з'явилося відео інциденту, буцімто зняте вуличною камерою спостереження. Щоправда, роздивитися, чи справді на ньому Віторган та Богомолов, не виходить.

Нагадаємо, Богомолов був одружений із актрисою Дар'єю Мороз, має від нею доньку Аню. У Собчак від Віторгана є 2-річний син Платон.

Фото з Instagram Собчак, Богомолова та Віторгана, відео Mash із YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів