"Спить із іншим ще з літа": Собчак звинуватили в подружній зраді

20 грудня 2018, 12:01

Подейкують, шлюб російської телезірки Ксенії Собчак та актора Максима Віторгана тріщить по швах. У білявки вже давно є коханець, котрий заради неї залишив свою дружину.

Чутки про стосунки Собчак із режисером Костянином Богомоловим, одруженим із актрисою Дар'єю Мороз, підтвердила відома світська левиця та журналістка Божена Ринска у своєму Telegram.

Про це пише StarHit.

Собчак і Віторган розлучаться?

"Новий рік вони зустрічають не разом. Жах, у нього ж дитина", - зазначила Божена.


"І тут Віторган виклав фото з голим торсом. Мовляв, от, що ти втратила. Бідолашний Максим, він із роками дедалі більше стає схожим на сумного єврейського клоуна. А Собчак, не ховаючись особливо, спить із Богомоловим іще з літа", - заявила вона.

За актора Ксенія вийшла майже шість років тому

Ринска додала, що вони з чоловіком вирішили запросити Віторгана провести з ними Новий рік, щоби він відпочив від "зради та брудної брехні" Собчак.

Як зазначає видання, Ксенія останнім часом чомусь не носить обручки. Нагадаємо, в неї з Віторганом є 2-річний син Платон.

Богомолов і Собчак

Нещодавно ж представник Ксюші оголосив, що вона чекає на другого малюка, на що Максим відреагував жартом, мовляв, то не від нього. А згодом інформацію про вагітність узагалі спростували.

У Ксюші та Максима є 2-річний син Платон

У Богомолова з Мороз є 7-річна донька. У вересні 2018-го року зіркова пара офіційно розлучилася.

Фото з Instagram Собчак, Богомолова та Віторгана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів