Хихотів та совався на стільці: з'явилося ВІДЕО допиту Джексона в справі про педофілію

5 лютого 2019, 12:34

Американський співак Майкл Джексон порівнював себе з Ісусом, присягався, що не є геєм, що пишається своєю темною шкірою та ніколи її не вибілював, і відкидав звинувачення в розбещенні неповнолітніх.

Під час допиту, який проводили юристи сторони обвинувачення, артист нервово хихотів, позіхав та совався на стільці.

Архівне відео з 1996-го року отримало видання The Daily Mail.

 
Провину Джексона так і не було доведено. Артист пішов із життя у 2009-му році

На запитання, чи розбещував він хлопчиків, зокрема актора Маколея Калкіна, Майкл усміхався та хитав головою. Адвокат зірки, який був поруч, інструктував його не відповідати.

"Я - чорний американець, і я пишаюся цим, це честь для мене. Чутки про вибілювання шкіри - це чутки, я не вибілюю мою шкіру; і я - не гей", - заявив Джексон.

"Ісус говорив любити дітей та бути як діти, бути юними, бути невинними, бути чистими та порядними... Він завжди оточував себе дітьми, саме так виховували й мене, бути таким і наслідувати це", - зазначив співак.

Нагадаємо, Маколей Калкін стверджує, що Джексон його ніколи не домагався.

Двоє ж чоловіків, Вейд Робсон та Джеймс Сейфчак, під час судового процесу над артистом під присягою дали свідчення на його користь. А потім, уже після смерті співака, заявили, що він таки чинив над ними сексуальну наругу. Вони розказали про це і у нещодавньому скандальному документальному фільмі.

Відео The Daily Mail із Youtube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів