Ліам Нісон шокував заявою: Хотів убити якогось чорного вилупка

5 лютого 2019, 16:32

Зірка "Списку Шиндлера", американський та ірландський актор Ліам Нісон опинився в центрі мегаскандалу. Під час інтерв'ю 66-річний чоловік заявив, що якось спеціально ходив по району з кийком, шукаючи підстави забити на смерть якогось "чорного вилупка".

Нісон говорив про свою "первісну" реакцію на стрес через те, що невідомим було зґвалтовано його родичку.

Про це пише Fox News із посиланням на The Independent.

"...Моя реакція одразу була така - я спитав, чи знає вона, хто це зробив? Ні. Якого кольору він був? Вона сказала, що це була чорна людина. Я пішов по району з кийком, сподіваючись, що до мене хтось підійде - мені соромно це казати - я ходив так десь із тиждень, сподіваючись на те, що якийсь чорний вилупок вийде з бару та наїде на мене через щось, розумієте? Щоби я міг... убити його", - зізнався Нісон.


 
Ліам Нісон збурив мережу своїм зізнанням

"Це було жахливо, жахливо, коли я тепер думаю про те, що я це робив. Я ніколи в цьому не зізнавався, а тепер розказую журналістові. Боже збав. Це огидно. Але я виніс із цього урок, коли зрештою замислився: "Що, бл*дь, ти робиш?", розумієте?", - поділився актор.

Одкровення Нісона спричинили в мережі ефект вибуху бомби. Попри те, що актор визнав, що поводився неправильно, і розкаявся, його слова багатьох обурили. Кінозірку називають расистом. Зокрема люди звернули увагу на те, що він не став питати в жертви зґвалтування ні про вік нападника, ні про зріст тощо, а одразу запитав про колір шкіри.

На захист Ліама Нісона несподівано став темношкірий спортсмен Джон Барнс, пишуть Sky News. Колишній футболіст "Ліверпуля" заявив, що актор за свою щирість "заслуговує на медаль".

"Ми всі неусвідомлено є расистами", - пояснив Барнс свою позицію.

На його думку, розповідь Нісона показує гостру проблему - те, яке уявлення про мусульман і темношкірих людей формує суспільство та медіа.

Нагадаємо, в 2009-му році Ліам Нісон овдовів. Його дружина, актриса Наташа Річардсон померла, отримавши тяжку травму під час катання на лижах.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів