Жертви "педофіла" Джексона вимагають дістати його з могили - ЗМІ

12 лютого 2019, 12:46

Справа зі звинуваченнями співака Майкла Джексона у педофілії може отримати несподіване шокуюче продовження. Через 13 років пусля судового процесу та майже через 10 років після смерті артиста його можуть дістати з могили для пошуку нових доказів.

Ексгумації тіла Джексона мають намір добиватися його ймовірні жертви. Кількість людей, які заявляють, що в дитинстві зазнали сексуального насильства з боку співака, зростає.

Про це стало відомо Radar Online.

"Є принаймні одинадцятеро нових жертв, які заявляють, що Джексон їх розбещував та навіть ґвалтував у віці від 7 до 14 років - і цей список росте", - повідомив інсайдер.


 
Провину Майкла Джексона хочуть довести навіть через багато років після його смерті

Обвинувачі Майкла сподіваються, що на його тілі досі можуть зберігатися їхні ДНК. Теоретично таке справді можливо, підтвердили криміналісти, з якими поспілкувалося видання.

"Зразки ДНК, взяті з його рештків, можуть довести, що вони говорять правду!", - додало джерело.

Зі слів співрозмовника видання, може йтися про десятки дітей із тих, що відвідували ранчо "Неверленд". Деякі з них пересувалися в інвалідних візках або страждали на невиліковні хвороби.

"Джексонів дім був педофільським раєм, замаскованим під тематичний парк!", - запевнив інсайдер.

 
У 2005-му році суд виправдав співака

Тим часом журналісти отримали документи, які свідчать, що в 1990-х роках Майкл Джексон фігурував у справі про торгівлю людьми з метою сексуальної експлуатації. Її розслідувало ФБР, і жертвою була 12-річна дитина. Проте обвинувачень проти артиста так і не було висунуто.

Як відомо, нещодавно вийшов скандальний документальний фільм про Джексона, в якому свої моторошні історії розказали двоє його колишніх "маленьких друзів". Представники спадку артиста назвали це "посмертним убивством".

Також, нагадаємо, в мережі з'явилося досі небачене відео допиту Майкла.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів