Lady Gaga відповіла на закиди щодо свого роману з Купером

28 лютого 2019, 12:50

Американська співачка Lady Gaga вперше прокоментувала закиди щодо "любовної хімії", яка буцімто вирує між нею та актором Бредлі Купером після зйомок у фільмі "Народження зірки" та чуттєвого виконнання пісні "Shallow" на "Оскарі". Каже, так і було задумано.

Про це Gaga говорила в ток-шоу Джиммі Кіммела, пише People.

"Так, люди побачили кохання, і знаєте, що? Саме це ми й хотіли, щоби ви побачили", - відказала артистка.

"Це пісня про кохання, і "Народження зірки" - це лав-сторі. Для нас обох дуже важливо було, щоби між нами весь час був зв'язок... Коли співаєш пісні про кохання, саме це ти хочеш, щоби відчули люди", - запевнила вона.


 
Lady Gaga вперше прокоментувала чутки про свій роман із Бредлі Купером

"Я - артист, і гадаю, Бредлі дуже добре впорався... надурили вас!", - зі сміхом зазначила Lady Gaga.

Та схоже, не до сміху вже цивільній дружині Бредлі Купера, моделі Ірині Шейк. Як помітили інтернет-користувачі, вона відфолловила Lady Gaga у Instagram. Власне, як підкреслює Cosmopolitan, не можна стверджувати, що Іра взагалі колись слідкувала за співачкою. Але факт лишається фактом: наразі у списках підписників одна одної Шейк та Gaga немає.

Нагадаємо, співачка Мел Бі зізналася, що під час церемонії "Оскара" їй було відверто "незручно" за бідолашну Шейк через поведінку Купера та Lady Gaga. Багатьом користувачам соцмереж теж зналося, що ці двоє не просто грали взаємний потяг, а щось між ними таки відбувається.

Як відомо, Lady Gaga якраз нещодавно розірвала заручини з зірковим агентом Крістіаном Каріно.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів