Бейонсе в міні та різних туфлях отримала з Jay-Z нагороди за підтримку геїв

29 березня 2019, 11:20

Американська зіркова пара, співачка Бейонсе та репер Jay-Z стали лауреатами нагород від організації GLAAD. Артистів вшанували за їхній внесок у справу зміцненя позитивного іміджу ЛГБТ.

Про це пише Entertainment Tonight.

 
Бейонсе нагородили за підтримку геїв

Приймаючи відзнаку, в своїй промові Бейонсе підкреслила, що права LGBTQI (лесбійок, геїв, транссексуалів, квірів та інтерсексуалів) - це права людини.


"Обирати, кого тобі кохати - це право людини. Як ідентифікувати себе і бачити себе - це твоє право людини", - заявила співачка.

 
Співачка та її чоловік виступають за право всіх людей бути тим, ким вони хочуть, і кохати того, кого хочуть

Іще Бей поділилася особистим болем: її дядько Джонні, якого вже нема серед живих, був "найдивовижнішим із усіх геїв, яких вона знала". Йому вона присвятила свою нагороду.

"Жив своєю правдою, був відважним і не шукав собі виправдання в ті часи, коли ця країна не була така приязна. Спостерігати за його битвою з ВІЛ - це одне з найболючіших переживань у моєму житті", - емоційно зізналася артистка.

 
Дядько Бейонсе був геєм та помер від ВІЛ. А в Jay-Z мама є лесбійкою

Jay-Z ж зі сцени згадав свою маму Глорію, торішню лауреатку GLAAD Awards. Нагадаємо, лише кілька років тому жінка змогла зізнатися самій собі, своїм дорослим дітям і світові, що вона - лесбійка.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів