Jay-Z розказав про свою зраду Бейонсе та лесбійку-маму

30 листопада 2017, 12:05

Американський репер Jay-Z, у чийому альбомі "4:44" багато хто побачив каяття перед дружиною, співачкою Бейонсе за подружні зради, нарешті публічно зізнався, що був їй невірним.

Як пояснив Jay-Z у інтерв’ю New York Times, це сталося, бо раніше, як йому було важко, він замикався у мушлі сам-на-сам зі своїм болем, не наважуючись на тісний емоційний зв'язок із жінкою.

"Ти мусиш виживати. І переходиш у цей режим виживання, а коли ти переходиш у режим виживання, що відбувається? Ти вимикаєш усі емоції. Навіть із жінками ти емоційно вимикаєшся, не можеш встановити зв'язок… У моєму випадку це дуже глибока проблема. Звідси все й витікає: невірність…", - сказав Jay-Z.

"4:44" для Jay-Z й "Lemonade" для Бейонсе стали своєрідною подружньою психотерапією, завдяки якій зіркам вдалося врятувати свій шлюб. Як висловився репер, у найкризовіший період вони з Бейонсе перебували "у серці урагану" та "в центрі болю".


То Jay-Z таки скакав у гречку?

"І це було некомфортно. І ми багато розмовляли. Розумієте. Я відчув велику гордість за музику, яку вона створила, а вона дуже пишалася моєю творчістю. І, розумієте, врешті решт у нас вийшла здорова повага до справи одне одного. Гадаю, це дивовижно", - сказав він.

"Знаєте, більшість людей просто йде геть, і рівень розлучень десь 50%, бо більшість людей не можуть подивитися на себе. Найважче – це бачити завданий тобою біль на чиємусь лиці, і тобі треба розбиратися з собою… Більшість людей не бажає цього робити. Тобі не хочеться зазирати всередині себе… І ти просто йдеш геть", - зазначив репер.

Іще одна дуже особиста річ, яку відкрив публіці у своєму альбомі Jay-Z, це те, що його мама – лесбійка. Зі слів Jay-Z, він зрозумів це про неї, ще коли був тiнейджером, але відкрито говорити на цю тему з мамою вони змогли порівняно нещодавно. І вона не одразу дала йому дозвіл на цю пісню.

"Ми завжди були добрими друзями, але тепер ми – пречудові друзі. Розумієте. І ми просто балакали як друзі. А потім вона розказала, що закохалася. Тепер вона може бути собою", - поділився артист.

Нагадаємо, на щастя, Бейонсе та Jay-Z, які в 2018-му році святкуватимуть десяту річницю весілля, вдалося не лише врятувати свою сім’ю, а й збільшити її, додавши ще двох діток.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів