Брітні Спірз лягла до психіатричного закладу - ЗМІ

4 квітня 2019, 11:54

Подейкують, американська співачка Брітні Спірз днями лягла до психіатричного закладу, де пробуде цілий місяць. Причиною став "сильний емоційний стрес", викликаний тяжкою хворобою батька та опікуна артистки, Джеймі Спірза.

Про це пишуть The Daily Mail, US Magazine та TMZ.

 
Брітні Спірз лягла до психіатричного закладу?

Проблеми зі здоров'ям у батька Брітні почалися ще наприкінці минулого року. Чоловік переніс щонайменше дві операції на кишківнику. Хоча його діагнозу ЗМІ досі не знають, мова йде про щось дуже серйозне.


У січні Спірз скасувала серію своїх виступів у Лас-Вегасі, щоби бути поруч із родиною. У своєму зверненні до шанувальників зірка сказала, що її батько мало не помер, і попереду в нього довга дорога до одужання. Вона висловила сподівання, що люди зрозуміють, чому вона мусила прийняти таке непросте решіння.

"По ній дуже вдарило те, що її тато захворів. Він мало не помер, а кілька тижнів тому переніс іще одну операцію. Йому погано", - розказав інформатор.

Зі слів співрозмовника видання, хоча з Брітні наразі не відбувається "нічого драматичного", вона відчула, що має звернутися до спеціалістів та подбати про своє психічне здоров'я.

 
Співачка з батьками

Як відомо, понад десять років тому Спірз перенесла серйозний нервовий зрив, і тоді це скінчилося примусовою госпіталізацією та втратою права опіки над синами, Шоном Престоном та Джейденом Джеймсом.

У 2008-му році батько став офіційним опікуном Брітні та взяв під контроль її фінанси, здоров'я та публічний імідж. А ще Джеймі тримав руку на пульсі щодо особистого життя дочки: не пускав її заміж за мисливців за грошима та змушував кавалерів Спірз підписувати угоди про нерозголошення.

Фото з Instagram Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів