Дружина Алека Болдуїна втратила їхнього п'ятого малюка

10 квітня 2019, 09:55

Американський актор Алек Болдуїн та його дружина Хіларія втратили свого ненародженого малюка. Чергове ультразвукове дослідження показало, що серце дитини більше не б'ється.

Про це 35-річна Хіларія, яка днями зізналася, що її п'ята вагітність не розвивається як слід, розповіла в Instagram.

"На сьогоднішній перевірці серцебиття не було... отже, все скінчено... але ось тут я маю дуже сильні та чудові серцебиття", - написала жінка, поділившись фото з Алеком та їхніми чотирма дітьми.

Вона подякувала всім, хто підтримував її ці дні та ділився власними історіями. А в Insta-сторі згодом запостила фото вже з лікарні, де їй, вочевидь, провели процедуру з переривання вагітності.


 
"Робимо це. Побажайте мені удачі"
 
"Пройшло добре. Я притомна..."

Нагадаємо, Хіларія вирішила публічно говорити на болючу для неї тему, бо прагне "зняти тавро" з теми викиднів, за які жінки відчувають власну провину. 5-го квітня вона оголосила, що знову вагітна, але серце ембріона б'ється повільніше, ніж треба, і він відстає у розмірі. Шансів на те, що малюк виживе, було дуже мало.

Як відомо, а 61-річного Алека та Хіларії є спільна 5-річна донька Кармен і троє хлопців: 3-річний Рафаель, 2-річний Леонардо і 10-місячний Ромео. Пара не приховувала, що хоче ще дітей.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів