Тесс Холлідей: Культура дієт облажалася та зруйнувала багато життів

16 квітня 2019, 18:22

Американська модель плюс-сайз Тесс Холлідей зізналася, що мало не щодня отримує в соцмережах побажання смерті. Її це ранить, але вона намагається співчувати своїм хейтерам.

Тесс наголошує: бути рольовою моделлю бодіпозитиву - це не "продавати" ожиріння, як багато хто вважає. Це переконувати людей бути щасливими в тому тілі, яке у них є.

Про це Холлідей написала в потужному есе для журналу InStyle.

 
Тесс Холлідей розказала про "доброзичливців", які пишуть їй в Інтернеті

"Якось я прокинулася і побачила в Instagram наступне повідомлення: "Образ твого тіла нездоровий та небезпечний. Ти - жируха, яка намагається прикрасити себе гарним одягом та мейкапом. Дочекатися не можу, коли ти впадеш мертвою від серцевого нападу." Воно закінчувалося веселим смайликом. Я щодня отримую такі повідомлення - так було все моє життя", - почала свою розповідь Тесс.

Зі слів жінки, їй непросто це переживати. Вона працює з психологом, іноді шле хейтерів під три чорти, але іноді намагається їх зрозуміти.

 
Жінці щодня бажають смерті

"Нещодавно ще одна дівчина написала мені, сказавши, яка я огидна, і як сильно вона мене ненавидить. Замість того, щоби визвіритися у відповідь, я пішла в її профайл і побачила, що вона лікується від анорекції. Я написала їй: "Мені сумно, бо ти, мабуть, почуваєшся справді жахливо, якщо так мені нагрубіянила. Культура дієт облажалася і зруйнувала так багато життів. Хай тобі щастить у твоєму одужанні." Я поставила сердечко в кінці свого повідомлення, а вона відповіла "Спасибі" та сумним смайликом, чого я не очікувала", - поділилася Холлідей.

Інколи модель на деякий час узагалі видаляє всі соцмедіа зі свого смартфону. У неї є спеціальна папка з іграми, що помагають їй абстрагуватися від негативу - наприклад, така, де треба годувати віртуальних котиків.

 
Холлідей старається знаходити в собі співчуття до людей, які відчувають потребу так чинити

"Що мене найбільше смішить? Коли люди кажуть, що я пропагую ожиріння і залучаю людей до того, щоби ставати жирними. Якщо я кажу: "Я люблю себе", вони думають, що я кажу: "Агов, вам треба важити 300 фунтів, тоді ви насолоджуватиметеся життям як я", мені смішно. Таке враження, що я продаю Tupperware чи ще щось - але це не працює так. Я хотіла би любити себе 100 фунтів назад, але я саме у цьому тілі. Я не можу проживати своє життя нещасною, бо завтра я можу померти. І тоді що - я була нещасна, бо була жирною? Яке марнотратство", - зазначила Тесс.

 
Тесс каже, що не "продає ожиріння", а вчить любити себе такими, якими є

"Я вважаю, важливо не сприймати життя надто серйзно. Не все, що відбувається - кінець світу...", - порадила вона.

Нагадаємо, торік Тесс, яка важить близько 130 кілограмів, прикрасила собою обкладинку журналу Cosmopolitan. Жінка запевняє, що регулярно проходить медичні обстеження, і що вона - цілком здорова людина.

Фото з Instagram Холлідей

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів