Пелтроу та її чоловік привітали "бонусну" доньку з 15-річчям. ФОТО

15 травня 2019, 13:13

Американська актриса Гвінет Пелтроу - тепер мама 15-річної дівчини. Свою Еппл вона зворушливо привітала в Instagram, запостивши фото, на яке попередньо дала добро сама іменинниця.

"... Я ніколи не зможу виразити словами, як я тебе люблю Ти така сильна, така хороша, така, чорт забирай, смішна і така красива всередині й зовні. Я - найбільш горда мама в світі", - написала Пелтроу.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) 14 Тра 2019 р. о 3:07 PDT

"Щасливого, щасливого тобі дня народження. Найкраща бонусна донька у світі", - приєднався в коментарях до привітань вітчим іменинниці, проюсер Бред Фолчак.

А ще Гвінет Пелтроу поділилася скріном своєї переписки з Еппл, де дівчина надсилає мамі "кілька опцій" фото, які вона згодна, щоби та запостила.

"О, спасибі тобі. Нам же не треба, щоби старенький Інтернет знову вибухнув, еге ж?", - відповідає Гвінет, і донька погоджується, що не треба.

 
Доньці Пелтроу вже 15, а синові - 13

Нагадаємо, нещодавно 46-річна Гвінет та Еппл спричинили масштабну суперечку в мережі на тему, чи мають батьки питати в дітей дозволу, перш ніж постити в мережі їхні фото.

Як відомо, Еппл та її брата Мозеса актриса народила від екс-чоловіка, музиканта Кріса Мартіна. З Фолчаком, в якого теж є двоє дітей від попереднього шлюбу, вони заводити спільних нащадків не планують.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів