Було чи не було? "Стрьомний" Мобі заявив про роман із Портман, а вона заперечує

23 травня 2019, 13:47

Мабуть, у кожного є колишній або колишня, про якого чи про яку через багато років трохи соромно згадувати. Ймовірно, саме таким екс-бойфрендом для актриси Наталі Портман є музикант і діджей Мобі.

Він згадав про роман із зіркою "Чорного лебедя" у своїх мемуарах. Портман же все заперечила, ще й обізвала Мобі "стрьомним".

Про це пише The Guardian.

 
Наталі Портман заперечує, що колись була дівчиною Мобі

Як згадує у своїй книжці Мобі, романтичні стосунки між ним і Наталі були в 1999-му. Їй тоді буцімто було 20 років, а йому 33. Зі слів артиста, вони з Портман зустрічалися, ходили разом на вечірки, а ще він приїжджав до неї в Гарвард, і вони "цілувалися під столітніми дубами".

"Опівночі вона привела мене в свою кімнату в гуртожитку, і ми лежали поруч на її маленькому ліжку", - поділився романтичними спогадами Мобі.

53-річний музикант натякнув, що саме з його провини вони з Портман розійшлися. Мовляв, він тоді боявся до когось прив'язуватися.

"Упродовж кількох тижнів я намагався бути бойфрендом Наталі, але не вийшло", - підсумував артист.

Наталі Портман відреагувала на ці одкровення коментарем для Harper’s Bazaar.

"Я була здивована, коли почула, що він охарактеризував дуже невеликий проміжок часу нашого знайомства як зустрічання, бо мій спогад про те, як набагато старший від мене чоловік стрьомно зі мною поводився, коли я щойно закінчила школу... Він сказав, що мені було 20; ні, не було. Я була тінейджеркою. Він та його видавець не провели жодного факт-чекінгу - навряд чи це розумно", - зазначила Портман.

Відповідь на звинувачення у брехні Мобі написав у Instagram і навіть проілюстрував фото.

 
Цікаво, чому?

"Нещодавно я прочитав плітку, що Наталі Портман сказала, що ми ніколи не зустрічалися. Це мене збило з пантелику, адже насправді ми таки зустрічалися. І після того, як у 1999-му році недовго позустрічалися, багато років іще друзями були", - написав музикант.

Мобі підкреслив, що Портман йому подобається, він поважає її, але не розуміє, нащо вона "викривляє правду".

"Я з цілковитою повагою ставлюся до того, що Наталі, може, жалкує, що зі мною зустрічалася (якщо чесно, я би теж жалкував про зустрічання зі мною), але це не змінює факту нашої короткої романтичної історії", - наголосив Мобі.

До слова, як пише Vulture, у своїх мемуарах музикант згадав і про те, як цілувався з Ланою дель Рей. Але у сексі вона йому відмовила.

Нагадаємо, кілька років тому Мобі в соцмережах оприлюднив інформацію про те, що на Дональда Трампа буцімто пісяли російські хвойди. Потім музикант заявив, що то його в ЦРУ попросили.

Фото з Instagram Moby

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів