84-річного екс-короля Бельгії змусили пройти ДНК-тест на батьківство

29 травня 2019, 15:28

Колишній король Бельгії, Альберт ІІ після років скандальних обговорень у ЗМІ та судової тяганини погодився здати аналіз ДНК на батьківство. Він врешті визначить, чи є відповідач біологічним татком 51-річної жінки на ім'я Дельфін Боель.

Якщо це справді так, то Дельфін - плід подружньої зради 84-річного екс-монарха, із 1959-го року одруженого з колишньою королевою Паолою.

Про це пише Time.

Як пояснив адвокат Альберта ІІ, його клієнт погодився здати аналіз "із поваги до судової влади". Але могла цьому бути ще одна причина: за кожен день, що екс-король зволікав би, його штрафували би на 5 тисяч євро.


Чутки про роман між Альбертом та матір'ю Боель, дружиною заможного підприємця, ходили в Бельгії впродовж років. А у своїй біографічній книзі, що вийшла в 1999-му, сама Паола натякнула, що в її чоловіка може бути позашлюбне дитя.

 
Король Альберт ІІ та королева Паола

Того року, звертаючись до підданих на честь Різдва, Альберт зробив зізнання в подружній невірності. Він пояснив, що наприкінці 1960-х вони з Паолою пережили "кризу", яка мало не зруйнувала їхнього шлюбу.

 
Екс-монарх зраджував свою красуню-дружину і, ймовірно, став батьком позашлюбної дочки

У 2013-му Дельфін Боель звернулася до суду для встановлення батьківства. Відома художниця та скульпторка недноразово підкреслювала, що нею в цій справі рухає гнів через те, що королівська родина нею нехтує.

У 2013-му ж році Альберт ІІ зрікся престолу через проблеми зі здоров'ям. Чинним королем Бельгії є його з Паолою старший син Філіп.

View this post on Instagram

A post shared by 👑✨ (@royalsaddicted) on Sep 11, 2018 at 3:45am PDT

Нагадаємо, нещодавно знайшовся чоловік, який стверджує, що він - таємний син британського принца Чарльза та Камілли Паркер-Боулз. Він стверджує, що біо-батьки віддали його на всиновлення до родини, наближеної до королівського двору.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів