Lady Gaga чекає дитину від Бредлі Купера - ЗМІ

1 липня 2019, 10:20

Подейкують, незабаром співачці Lady Gaga та акторові Бредлі Куперу доведеться перестати приховувати свій роман. Адже 33-річна зірка вагітна, і її делікатний стан скоро стане очевидним.

Про це повідомляють джерела журналу In Touch, пише Ace Showbiz.

"Усі кажуть, що Lady Gaga аж світиться та ховає свій животик", - зазначив інсайдер.

"Звісно, єдиний, від кого вона може бути вагітна, це Бредлі, і ми очікуємо, коли вона зробить оголошення про це. Усі будуть дуже щасливі", - додав він.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lady Gaga (@ladygaga) 27 Сен 2018 в 5:52 PDT

Співрозмовник видання не виключає, що вагітність Gaga могла стати причиною розриву стосунків Купера з цивільною дружиною, моделлю Іриною Шейк. Одначе саме з поваги до колишньої, з якою він має спільну дочку, актор поки й не афішує свого нового роману. Одружуватися Lady Gaga та Бредлі теж наразі не планують.

"Одруження зараз не належить до їхніх головних пріоритетів, але дитина може зміцнити їхні стосунки, тож ніколи не кажімо "ніколи". Бредлі та Lady Gaga дуже кохають і поважають одне одного, і їхні почуття міцнішають із кожним днем", - розповіло джерело.

Нагадаємо, Купер та Шейк були разом чотири роки та розлучилися на початку червня. Незадовго до того Lady Gaga розірвала свої заручини з Крістіаном Каріно. Подейкували, що причиною став роман, який спалахнув на зйомках "Народження зірки". Але співачка запевняла, що вони з Бредлі просто дуже переконливо зіграли кохання.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів