"Грозив переламати мені ноги": Андерсон показала себе в лікарні після ймовірного насильства з боку Рамі

3 липня 2019, 15:34

Американська актриса та фотомодель Памела Андерсон продовжує звинувачувати свого ексбойфренда, футболіста Аділя Рамі у фізичному насильстві. У якості доказу зірка оприлюднила фото та відео себе у лікарні.

Зі слів Памели, вона наважилася звернутися по медичну допомогу через півроку після того, як Аділь травмував їй руки. Але лікарям вона правди не сказала.

 
Памела стверджує, що опинилася в лікарні через домашнє насильство

"Це було, коли він так сильно стиснув мені руки, особливо праву, що вони аж тріснули. Мені знадобилося шість місяців, щоби піти до лікаря. Я сказала, що мені здається, що в мене артрит (тому саме так і записали) - я не могла сказати лікареві, що це він мені заподіяв...", - пояснила 52-річна Андерсон у своєму блозі.


"Він завдавав мені болю так, щоби не лишалося слідів. Грубо хапав мене - залякував, утримував, користаючись своєю фізичною силою. Забирав ключі від машини, не даючи мені поїхати", - розказала зірка.

Памела зазначила, що Аділь не вважає свої вчинки щодо неї насильством. На його думку, насильство - це коли чоловік лупцює жінку.

"На тому тижні він грозив переламати мені ноги. А потім сказав: "Тобі пощастило. Бо я не б'ю жінок. Ти - не чоловік." Він гадки не має, що таке домішнє насильство", - написала білявка.

У своєму блозі Андерсон викладає всі листування з Рамі та з його екс-дружиною Сідоні. Зі слів Пем, "соціопат" продовжує намагатися з нею зв'язатися, благає про зустріч та запевняє, що помре без неї.

Нагадаємо, Памела покинула 33-річного Рамі через те, що він її зраджував. Спортсмен усі звинувачення колишньої відкидає.

Фото та відео з блогу Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів