Не минуло й року: Пелтроу вирішила почати жити з власним чоловіком

7 серпня 2019, 10:54

Американська актриса Гвінет Пелтроу оголосила про великі зміни в своєму житті: вона почне жити разом із продюсером Бредом Фолчаком, за якого вийшла заміж у вересні 2018-го року.

Досі подружжя мало окремі домівки і проводило разом кілька ночей на тиждень.

Про особисте життя, а ще про формулу доброго самопочуття, яку вона вивела для себе, 46-річна Гвінет поговорила з виданням InStyle.

 
Гвінет Пелтроу та її чоловік майже рік жили в гостьовому шлюбі

"Заміжнє життя дуже добре. Нам знадобився рік, щоби всі (члени сім'ї) це прийняли, щоби осіла курява. А тепер, у цьому місяці ми з'їжджаємося. Я обожнюю мого чоловіка. Він чудовий і дуже добрий. А ще я відчуваю, що він такий самий, як я. І він найкращим чином мотивує мене. Мені дуже подобається бути заміжньою. Це весело", - поділилася актриса.

"Мені зараз майже 47. На цьому етапі я дійшла висновку, що секрет доброго самопочуття - це потрохи всього. Це сон. Це гідратація. Це харчування та фізичні вправи. Це не бути токсичною людиною. Це слідкувати за своїм язиком. Це бути з людьми, які люблять тебе і чесні з тобою", - зазначила Пелтроу.

 
Мудрі поради від актриси: не забувайте пити воду та слідкуйте за тим, що кажете

Водночас зірка не бажає, щоби її сприймали як якогось ментора. Гвінет більше подобається думка про те, що люди бачать у ній того, з ким відчувають такий собі резонанс думок.

"Я не думаю про себе як про інфлуенсера. Маю невеличку алергію на світ", - пожартувала вона.

Нагадаємо, ще кілька років тому Гвінет була завзятим поборником здорового харчування і тримала в їжачих рукавицях усю родину. Подейкували, через цю одержимість акторки й розпався її попередній шлюб.

Фото з Instagram Пелтроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів