Батько Спірз відмовився від опікунства над співачкою - ЗМІ

10 вересня 2019, 15:19

Американська співачка Брітні Спірз понад десять років перебувала під опікою свого батька Джеймі, але тепер він вирішив скласти з себе ці повноваження.

Це сталося після та внаслідок нещодавнього скандалу зі звинуваченням Спірза у насильстві по відношенню до дитини.

Як стало відомо People, 9-го вересня Лос-Анджелеський суд задовольнив прохання Джеймі про передачу опікунства над Бріт її менеджерці Джоді Монтгомері. Поки що - тимчасово.

 

Згідно з документами, відтепер Монтгомері матиме ті ж повноваження, що мав Спірз. Вона пильнуватиме, з ким спілкується 37-річна співачка, а також триматиме під контролем усі медичні питання. Менеджерці дається повний доступ до документації стосовно психіатричного діагнозу та лікування Брітні.

Як дізналося видання The Blast, у судовій залі під час дискусії було присутні Джеймі Спірз, мама Брітні Лінн, адвокати співачки та її ескчоловіка Кевіна Федерляйна. Нагадаємо, це він заявив у поліцію про те, що Джеймі підняв руку на свого онука.

 
Поки в суді вирішують її долю, Брітні, яка тепер брюнетка, в Instagram згадує себе-білявку

"У житті Брітні нічого не зміниться. Джеймі придовжить отримувати апдейти про Брітні, і Джеймі дбатиме про те, щоби вона була захищена від людей, які хочуть нею скористатися. Лінн теж буде поруч, якщо вона знадобиться Брітні", - поділився інсайдер.

Нагадаємо, коли між Джеймі та 13-річним Шоном Престоном виник конфлікт, і дід розпустив руки, Брітні негайно забрала звідти обох синів. Тому формально Федерляйн щодо тієї ситуації до колишньої претензій не має. Але нещодавно кількість часу, яку хлопчики проводять із Бріт, було дещо зменшено. І 90% опіки над ними зараз має саме Кевін, якому артистка платить аліменти.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Britney Spears (@britneyspears) 9 Вер 2019 р. о 2:56 PDT

"(Брітні) повірити не може, що її тато занапастить її стосунки з хлопчиками. Брітні завжди дуже боялася, що втратить опіку", - додав інформатор.

Нагадаємо, нещодавно співачка заявила, що батько проти її волі поклав її до психлікарні. Тривогу Брітні розділяла й її мама Лінн, яка не могла добитися інформації про лікування дочки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів