Мама Спірз просить суд з'ясувати, що робили з її дочкою в психлікарні

7 травня 2019, 18:14

Мати американської співачки Брітні Спірз, яка нещодавно підживила підозри шанувальників артистки про її примусове утримання в психіатричному закладі, тепер пішла до суду.

Лінн Спірз офіційно вимагає, щоби їй надали інформацію про лікування доньки.

Про це пише TMZ.

 
Мама Брітні Спірз пішла до суду через свою тривогу за доньку

Як розказали співрозмовники порталу, Лінн засмучена через стан Брітні. І хоча співачка вже залишила лікувальний заклад, її мати переживає, що там їй не було надано належну допомогу. Імовірно, на Лінн вплинули публікації в Інтернеті про те, що Брітні буцімто утримували там проти волі та накачували ліками.

До слова, як підкреслює видання, хоча екс-чоловік Лінн, Джеймі Спірз і є опікуном їхньої дочки, він навіть теоретично не мав би повноважень відрядити Брітні до психлікарні без її згоди.

Лінн Спірз не вимагає, щоби суд призначив і її опікуном Брітні. Наразі її мета - розібратися, що відбувається зі здоров'ям доньки.

 
Лінн Спірз вимагає інформацію про лікування Брітні в психлікарні

За версією ж інших інформаторів, за діями Лінн стоїть сама Брітні. Задіявши маму, співачка хоче домогтися більшої незалежності для себе. Наприклад, артистці досі не дозволяється мати смартфон і доступ до Інтернету. Тому вона використовує Лінн та її давній конфлікт із Джеймі.

Зі свобого боку, батько Спірз побоюється, що отримавши більше свободи тепер, коли вона дуже нерозважлива, Брітні може знову злетіти з котушок. Як відомо, Джеймі, який є опікуном зірки понад 10 років, зараз дуже тяжко хворіє.

Нагадаємо, фани Брітні Спірз нещодавно організували пікет із вимогою дати зірці волю.

Фото з Instagram Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів