"Постарішав": Бред Пітт у глянці розповів, як змінилося його ставлення до акторства та життя

17 вересня 2019, 11:30

Американський актор Бред Пітт зізнався, що впродовж багатьох років "гонитва" за цікавими ролями не дозволяла йому жити якомога цікавішим життям. Тепер, у 55, він намагається це надолужити.

Про це Пітт, який розлучився з Анджеліною Джолі, розказав у інтерв'ю GQ, у стильному образі знявшись для його обкладинки.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений GQ (@gq) 16 Вер 2019 р. о 5:00 PDT

На запитання, яка причина, чому його ставлення до роботи тепер змінилося, актор відказав: "Просто, бл...дь, старішання!".

"Те, як ти починаєш більше усвідомлювати час, у тебе більше досвіду з людьми, хорошого та поганого. І твої злети та падіння - чим старший ти стаєш, тим менше вони знаються тобі перемогою чи поразкою. Те, з ким ти проводиш свій час - саме це тепер стало для мене набагато більш значущим", - поділився Пітт.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений GQ (@gq) 16 Вер 2019 р. о 6:06 PDT

Зі слів Бреда, йому продовжує подобатися акторство, але воно більше не є центром його життя. Він більше не живе у своїх фільмах.

"Надто велике значення приділялося пошуку цікавих персонажів. Я усвідомив: "Хай мені грець. Житиму цікавим життям, а решта саме про себе подбає." Тобто, "Виходь і живи... цікавим життям. Вибирайся назовні та отримуй справжні враження." І саме вони дають наповнення роботі. Не шукати цікаву роботу, а потім намагатися це узгодити. Я просто став свідоміший щодо того, як я живу versus заради чого я живу", - зазначив актор.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений GQ (@gq) 16 Вер 2019 р. о 7:30 PDT

Нагадаємо, нещодавно Пітт відверто розказав про те, що більше не п'є. Подолати згубну звичку йому помогли Анонімні Алкоголіки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів