Сивобородий Бред Пітт знявся для глянцю і назвав себе динозавром

3 липня 2019, 11:55

Американський актор Бред Пітт прикрасив собою обкладинку австралійського журналу GQ.

У інтерв'ю 55-річна зірка поміркував про майбутнє кіно та себе у ньому. Бред не виключає, що йому настав час дати дорогу молодим.

"Я перебуваю позаду камери, на продюсерському боці, і мені це дуже подобається. Але я роблю це дедалі менше. Я дійсно вірю, що це все - гра молодих - не те, що немає змістовних ролей персонажів старшого віку - у мене просто таке відчуття, що сама ця гра відбувається природним чином. У всьому буде природний відбір", - поділився Пітт.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений GQ Australia (@gqaustralia) 2 Лип 2019 р. о 2:33 PDT

Акторові дуже цікаво, яким далі буде майбутнє кіно, коли обертів набирають такі потужні гравці, як Netflix та Hulu.

"Я високо ціную стрімінгові сервіси, бо в них ми бачимо дедалі більше якісних проектів. Бачимо більше сценаристів, режисерів та акторів у кадрі. Це каже про те, як багато є талановитих людей", - зазначив Пітт.

"Мені хочеться думати, що місця вистачить усім. Але, може, я - динозавр, і навіть не усвідомлюю цього. І може, на нас летить комета", - додав він.

Як відомо, і в особистому житті Бреда Пітта перспективи нині дещо туманні. Офіційно вони з Анджеліною Джолі вже перестали бути подружжям і навіть досягли домовленості по дітях. Але розподіл багатомільйонних статків "Бренджоліни" ще триває. За оцінками експертів, це може розтягнутися на роки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів