Кінець "Бренджеліни": Джолі з Піттом офіційно перестали бути подружжям

14 квітня 2019, 10:45

Шлюборозлучний процес голлівудських акторів Бреда Пітта й Анджеліни Джолі триває вже понад два з половиною роки, і фіналом поки не пахне. Тим не менш, зірки офіційно можуть більше не вважатися подружжям.

Таке рішення, на прохання обох сторін, прийняв суддя.

Про це стало відомо The Blast.

 
Бред Пітт та Анджеліна Джолі більше не подружжя

Як зазначає видання, цей юридичний крок має назву "біфуркація". 43-річна Джолі та 55-річний Пітт, яких фани колись ніжно охрестили "Бренджеліною", більше не дружина та чоловік. Уже у "холостяцькому" статусі вони продовжать вирішувати питання розподілу майна та статків, опіки над шістьма спільними дітьми.

За словами джерел, наближених до екс-подружжя, цей крок був важливий для обох, щоби "рухатися далі власним життям" та емоційно відірватися одне від одного. Це не означає, що в Джолі з'явився бойфренд, чи в Пітта - подружка.

Як відомо, роман між Бредом та Енджі закрутився в 2005-му році, на зйомках "Містера та місіс Сміт". Але до одруження пара дозріла лише в 2014-му.

Нагагаємо, однією з причин, чому Анджеліна вирішила подати на розлучення, стала залежність Бреда від алкоголю. Також акторові закидали вживання наркотиків та агресію по відношенню до дітей.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів