Недосить доказів: проти батька Спірз не висунуть звинувачень у насильстві над дитиною

18 вересня 2019, 11:00

Батько і колишній опікун співачки Брітні Спірз, Джеймі уникне покарання за ймовірно скоєне ним насильство по відношенню до свого онука, старшого сина зірки..

Кримінальних звинувачень проти нього не висуватимуть через брак доказів.

Про це, з посиланням на прокурора округу Вентура, повідомляє Radar Online.

"Після перевірки було встановлено, що доказів того, що містером Спірзом було вчинено злочин, недостатньо", - вирішила прокуратура.


 
Батька Брітні Спірз звинувачували в домашньому насильстві по відношенню до 13-річного онука

Як відомо, заяву до поліції на колишнього тестя подав батько синів Брітні, Кевін Федерляйн. Із його слів, від рук Джеймі постраждав старший із хлопчиків, 13-річний Шон Престон. Молодший, 12-річний Джейден Джеймс став свідком інциденту і сильно злякався. Суд тоді видав ордер, який забороняє дідові наближатися до дітей.

"У Джеймі бухливий темперамент, це не секрет ні для кого в родині. На щастя, Брітні вчинила правильно і забрала хлопців у безпечне місце, подалі від свого батька. Весь цей інцидент дуже засмутив її та її хлопчиків. Кевін лютував і продовжує лютувати. Престон фізично не постраждав, але дуже наляканий та вражений", - розказало джерело, наближене до Спірзів.

Нагадаємо, Федерляйн є головним опікуном синів Спірз. Артистка наразі має право проводити з ними 30 відсотків часу.

Як відомо, батько Брітні, який багато років контролював її життя та фінанси, нещодавно формально передав опікунство її менеджерці.

Фото з Instagram Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів