"Вийшла з коми, з'явилася надія": джерела розказали про зміни в стані онкохворої Заворотнюк

19 вересня 2019, 10:15

Подейкують, російський актрисі Анастасії Заворотнюк стало краще. 48-річна актриса, яка буцімто хворіє на рак мозку, вийшла з коми. За словами джерел, навіть з'явилася надія на одужання.

Добрими новинами, щоправда, не з пресою, а з оточенням акторки, поділилася її піар-директорка Марина Потапова, пише StarHit.

"Директор Насті довго мовчала, не відповідала ні на повідомлення, ні на дзвінки. Сьогодні нарешті відповіла. Марина написала нам, що в акторки з'явилися шанси на одужання, причому шанси немалі", - розказала подруга Заворотнюк.

 
З'явилася надія на одужання "няні Віки"?

"Додала, що стан Анастасії помітно покращився, вона вийшла з коми. Лікарі дали надію, що, можливо, Настя викараскається. Уся родина молиться за неї, щоби сталося диво", - додала співрозмовниця видання.

Нагадаємо, Заворотнюк перебуває в одній із московських лікарень. Зіркову пацієнтку взяли під охорону після того, як до неї спробували потрапити папарацці. Коло неї майже цілодобово перебувають мама та чоловік Петро Чернишов.

Як стало відомо ЗМІ, рак мозку (гліобластому) в актриси діагностували навесні. Анастасію прооперували в Німеччині, потім вона лікувалася в Польщі, пройшла хіміо- та променеву терапію, але хвороба не відступила. Після різкого погіршення стану зірку "Моєї прекрасної няні" переправили до Москви, де лікарі ввели її в стан медикаментозної коми, щоби зменшити навантаження на організм. Говорилося про набряк мозку, поліорганнну недостатність та пневмонію, і лік буцімто вже йшов на дні.

Молодшій дитині Анастасії, дівчинці Мілі ще має року.

Фото з Instagram Заворотнюк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів