"Роздмухують брудну сенсацію": донька Заворотнюк зробила першу заяву

25 вересня 2019, 10:15

Старша донька російської актриси Анастасії Заворотнюк Ганна уперше прокоментувала тему її хвороби. Дівчина закликала журналістів не роздмухувати "брудної сенсації" і подякувала тим, хто бажає добра її родині.

 
22-річна Ганна - старша дочка Анастасії Заворотнюк. Синові актриси Майклу 18, а меншій донечці Мілі ще немає року

Досі близькі 48-річної Анастасії не робили жодних офіційних заяв щодо її стану. Джерела ж повідомляють дуже суперечливу інформацію. За словами одних, лікарі вже просто підтримують функціонування організму акторки. Інші кажуть, що операція з часткового видалення пухлини дала надію на одужання.

Про це повідомляє "Комсомольская правда".


 

"Її відключили вже і ліки не дають. Вона лежить просто, підтримують її, штучне дихання та роботу серця", - поділилася з виданням пацієнтка медичного центру, де буцімто перебуває Анастасія.

Із її слів, в акторки четверта стадія раку.

Як пише Lenta.ru з посиланням на журналіста Сергія Майорова, кілька днів тому Заворотнюк таки прооперували.

"Учора вночі я говорив із Мариною Потаповою, її директором. Була друга операція. Лікарі подивилися на результати її гістології. З'явилася надія на те, що все ще може обійтися", - розповів він днями в ефірі "НТВ".

 
Анастасія з Ганною, 2016-й рік

Як відомо, страшний діагноз, рак мозку зірці "Моєї прекрасної няні" начебто поставили незабаром після народження її молодшої донечки Міли. Але тривожні симптоми в акторки, виявляється, почали проявлятися ще років десять тому.

"Від частих переробітків Настя почувалася недобре. Їй боліла голова, могли бути запаморочення. Все це ми списували на втому та дієти. Бувало, на зйомках Настя навіть зомлівала, ми вважали, що від недоїдання", - поділилася з виданням гример, яка працювала з актрисою.

Нагадаємо, Заворотнюк буцімто лікувалася в Польщі, а потім, вже в тяжкому стані, її переправили до Москви.

Фото з Instagram Анастасії та Ганни Заворотнюк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів