Заворотнюк уже 2 місяці в лікарні: чутки про покращення стану актриси та коментар її сім'ї 

11 листопада 2019, 10:15

Російська актриса Анастасія Заворотнюк уже два місяці перебуває в лікарні, де буцімто бореться з раком мозку. Подейкують, усупереч страшним прогнозам, стан 48-річної зірки "Моєї прекрасної няні" поліпшився.

Про це, з посиланням на власні джерела, повідомив продюсер Андрій Разін, якого цитує "Комсомольская правда".

"Дуже обережно та акуратно скажу, що найстрашніші прогнози не справджуються. Насті стає ліпше. Вона начебто рухається до одужання... За тими повідомленнями, що надходять до мене, Насті дійсно кращає. Ми всі молимося, щоби її здоров'я відновилося", - зазначив керівник гурту "Ласковый май".

 
Анастасії справді стає ліпше?

Рідні актриси не стали спростовувати чи підтверджувати заяву продюсера. Натомість вони розмістили сповнений скепсису допис у Instagram, пояснивши, що Разін не є наближеною до Заворотнюк особою, тож довіряти його словам не варто.

"...Ми весь цей час читаємо ці заяви з легким здивуванням. Але, як би там не було, ми приєднуємося до його побажань Насті найшвидшого одужання, сподіваємося на їхню щирість і думаємо, що коли це станеться, вона обовязково знайде можливість дійсно познайомитися з Андрієм Разіним особисто", - написали представники "Моєї прекрасної няні".

Водночас про те, що Анастасії справді стало краще, може говорити те, що її чоловік, фігурист Петро Чернишов після тривалої перерви повернувся до виступів.

 
Заворотнюк та Чернишов одружені вже 11 років

Нагадаємо, спільній донечці подружжя, Мілі в листопаді виповнюється рік. В Анастасії також є двоє старших дітей.

Як відомо, інформація про те, що Заворотнюк у реанімації, з'явилася в вересні. Родина зірки жодних подробиць про її хворобу не розкривала, джерела ж повідомляли, що актриса була в штучній комі, а потім перенесла операцію, яка мала бодай полегшити симптоми.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів