Болдуїни втратили ненароджену доньку

12 листопада 2019, 09:56

Американська зіркова пара, Алек та Хіларія Болдуїни знову переживають тяжку втрату. Їхня майбутня донечка померла в утробі матері на 4-му місяці вагітності.

Про це 35-річна Хіларія, для якої принциповим є бути відвертою та щирою з шанувальниками, повідомила в Instagram.

 
Навесні в багатодітній родині мала з'явитися ще одна донечка

"Нам дуже сумно про це розказувати, але сьогодні ми дізналися, що наша дитинка померла на 4 місяці. Також ми хочемо, щоби ви знали, попри те, що зараз ми на в порядку, ми будемо в порядку. Нам дуже пощастило, що в нас є четверо здорових діток - ми ніколи про це не забуваємо", - написала жінка.


Вона поділилася відео з донечкою Кармен, якій саме розказала про смерть сестрички. Мала питає маму, коли до них прийде нова дитинка. Болдуїн обіцяє, що вони з татом дуже-дуже старатимуться, щоби це зрештою сталося.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) 11 Ноя 2019 в 5:29 PST

"Я не очікувала цього, коли йшла на УЗД сьогодні. Не знаю, що ще сказати... Я досі в шоці та не до кінця все це усвідомлюю", - зізналася Хіларія, попросивши, щоби папарацці в цей тяжкий момент дали їй спокій.

Як відомо, на початку року Болдуїни вже втратили одне ненароджене дитя. Нагадаємо, ділячись публічно своїм болем, акторова дружина хоче допомогти жінкам, які пережили чи переживають те саме, але страждають від почуття втрати та провини на самоті.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів