Олігарх-багатоженець: ексчоловік Орбакайте взяв заміж 18-річну красуню. ФОТО

14 січня 2020, 11:25

Російський олігарх Руслан Байсаров, відомий не лише своїми багатомільйонними статками, а і скандальним союзом зі співачкою Крістіною Орбакайте, вкотре оженився.

51-річний колишній зять Алли Пугачової взяв за себе 18-річну Аламат Абубакарову. Причому подейкують, що дівчина стала його другою чинною дружиною, бо одну багатій уже має.

Про це пише Super.ru.

 
51-річному Руслану Байсарову приписують чергове весілля

 
18-річна Аламат вийшла за мультимільйонера

Весілля відбулося в грудні. Фотографії Аламат у вбранні нареченої оприлюднив весільний салон у Грозному, який одягав красуню для великого дня. Цікаво, що заміжжя було "екстреним" - Аламат замовила плаття лише за два дні до весілля.

 
Подейкують, вона стала "молодшою" дружиною велелюбного багатія

За словами джерел, із попередньою дружиною Мадіною Руслан не живе вже десь півроку, але не розлучався. Олігарх віддав їй будинок на Рубльовці, де вона нині мешкає з їхніми двома дітьми. Усього в Байсарова, як нарахував Spletnik, шестеро нащадків.

 
 

Як відомо, Дені, синові Крістіни та Руслана, 21 рік. Орбакайте не приховувала, що бізнесмен піднімав на неї руку. Після їхнього розриву Байсаров у чеченському суді домігся того, щоби син залишився з ним. Особисту участь у долі хлопчика брав Рамзан Кадиров.

 
Синові Орбакайте та Байсарова вже 21 рік

Нагадаємо, Крістіна у 2005-му вийшла за бізнесмена Михайла Земцова та у 40 років народила від нього доньку Клавдію.

Фото з Instagram, з фотоблогу Орбакайте

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів