Інсайдери розказали, як Тімберлейк та Біл пережили скандал із його ніжностями з іншою

24 січня 2020, 13:30

Схоже, співак та актор Джастін Тімберлейк, якого у листопаді папарацці підловили за триманням за ручки з симпатичною колегою, вдома відбувся "легким переляком".

Дружина, актриса Джессіка Біл повірила в те, що він її не зраджував, та пробачила. Подейкують, поміг сімейний психолог.

Про це джерела, наближені до пари, розказали Entertainment Tonight та US Magazine.

"Після того, як Джастіна помітили за тим, як він тримався за руку зі своєю колегою за фільмом, парі потрібен був час на те, щоби відновити свій зв'язок, вони стали якісно проводити час разом, адже саме це їм було дуже потрібно", - зазначив співрозмовник видання.


 
Шлюб Тімберлейка та Біл успешно пережив турбулентність?

"Джастін та Джессіка дуже кохають одне одного, і вони не збиралися дати тому інцидентові стати поміж ними, тим більше, що Джастін сказав Джессіці, що не зраджував, а вона йому вірить", - додав він.

Зі слів інформатора, подружжя вирішили лишити те, що сталося, у минулому та рухатися далі.

Як розказав виданню очевидець, який спостерігав за Тімберлейком та Біл із друзями у ресторані, артист тепер дуже уважний та ніжний до своєї дружини.

"Він весь час торкався її руки, часто клав руку їй на коліно", - зазначило джерело.

"Інколи вони прекрасно проводять день разом, а інколи сваряться. Джастін точно знає, що хоче почути Джессіка, щоби не так стресувати... Він дуже старається проявити себе з хорошого боку", - сказав інформатор.

Нагадаємо, Джастін публічно вибачився перед Джессікою. Свою поведінку в барі, коли він дозволив собі зайвого в спілкуванні з колегою, артист пояснив алкогольним сп'янінням.

Фото з Instagram Тімберлейка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів