Кардашян показалася в спідньому та заявила, що її син - це її батько

7 лютого 2020, 15:19

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян вірить у реінкарнацію. Вона вважає, що в їхнього з Каньє Вестом молодшого сина Псалма, якому зараз 8 місяців, вселилася душа її покійного батька.

Це їй повідали медіуми. Про потойбічне Кім поговорила із E! News, а у своєму Instagram показала чергову сексі-світлину.

 
Коли не можеш обрати, що надягти - роби селфі перед дзеркалом!

"У нашому реаліті-шоу ми показували, як були на Балі, і жінка - сліпий медіум - підійшла до мене і сказала, що в мене буде ще один син, і що він буде реінкарнацією мого батька. Ніхто не знав. Ніхто з моєї команди тоді не знав, що в мене вже є сурогатна мати, вагітна хлопчиком", - пригадала Кардашян.

Іще один знак Кім отримала після народження Псалма.

 
Кім вважає, що в її молодшому синові живе душа її батька

"Я мала поїхати в місто, і мені дуже треба було, щоби прийшла няня. Але вона саме мала піти на baby shower (вечірку на честь майбутньої дитини). І я сказала: "Добре, можеш узяти з собою на вечірку мого малюка, якщо тобі так підійде." Мені дуже потрібна була її поміч", - пояснила зірка.

"Вона приносить його на baby shower, до неї підходить жінка і питає: "Це ваш син?" Вона каже: "Ні, ні, ні, я просто за ним наглядаю." А вона говорить: "Ну, я просто маю вам це сказати, будь ласка, перекажіть його мамі, що він - реінкарнація члена її родини", - поділилася Кім.

Зі слів дружини Веста, вся її сім'я погоджується з тим, що Псалм - це насправді покійний Роберт Кардашян, який помер від раку в 2003-му.

 
Кім із татом Робертом

"Він шульга, так само, як мій тато. Всі ці речі трапляються. Я навіть не знаю, чи вірю я в реінкарнацію, але зараз - таки вірю. Бо хочу в це вірити!", - заявила вона.

Нагадаємо, кілька років тому, коли з'ясувалося, що Кім більше не можна народжувати самій, вона вдалася до запліднення в пробірці.

Сурогатній матері підсадили найсильніший із ембріонів, і з нього народилася дівчинка Чикаго. За замороженим "хлопчиком" Кардашян та Вест прийшли трохи пізніше, і в Псалма з сестрою вийшла різниця у рік і чотири місяці.

Фото з Instagram Кардашян 

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів