Проміняла андрогіна на лесбійку: зірка "Всі жінки відьми" підтвердила свій новий роман

26 лютого 2020, 14:26

Американська акторка Роуз МакГовен розсекретила зміни у своєму особистому житті. Вона більше не зустрічається з моделлю-андрогіном Рейн Дав. Її нова пасія зветься Сієнна, і вона - лесбійка.

Про це 46-річна Роуз розказала в подкасті, пише Page Six.

"Я насправді не знаю. Вся річ у тім, що, як мені відомо, людям значно комфортніше з ярликами", - зазначила акторка, говорячи на тему своєї статевої ідентичності.

 
У 46-річної Роуз новий роман

"Я зараз перебуваю в стосунках із прекрасною молодою жінкою, яку звати Сієнна, і вона ідентифікує себе як лесбійку, але я не ідентифікую (себе)... Я не знаю", - зізналася Роуз.

Між іншим, схоже на те, що з Рейн вони розбіглися не дуже добре. Модель, яка позиціонує себе як особу подвійної статі та надає перевагу займеннику "вони", заявили, що щиро любили МакГовен, їй же з їхніх стосунків вийшла певна користь. Дав мали на увазі те, що їхній роман поміг актрисі відбитися від звинувачень у трансфобії, що саме тоді сипалися на неї через необережний коментар у мережі.

 
Із Рейн Дав вони теж були красивою парою

Роуз же у своєму Twitter питала поради, що їй зробити, щоби Вікіпедія виправила статтю про неї. Її обурювало, що Рейн досі позначено як її партнера.

"Я хочу, щоби моє ім'я було позбавлене цієї асоціації", - пояснила вона.

Нагадаємо, Дав виходять на світові подіуми як у чоловічих, так у жіночих образах. Народилися вони в жіночому тілі.

Фото з Instagram МакГовен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів