ЗМІ оприлюднили документ із офіційним діагнозом Заворотнюк

22 квітня 2020, 12:38

Родина російської акторки Анастасії Заворотнюк, котра вже понад півроку тяжко хворіє, поки що жодного разу не підтвердила, що в неї саме рак.

Але російським ЗМІ уперше вдалося отримати офіційний документ, де зазначено діагноз зірки "Моєї прекрасної няні". Це дійсно злоякісна пухлина мозку - гліобластома.

Про це пише "Комсомольская правда".

 

Медичний працівник, котрий побажав залишитися анонімним, розказав, як просувається лікування 49-річної Анастасії. З його слів, в актриси великі шанси на одужання та повернення до нормального життя.

"Форма раку в Заворотнюк не смертельна. Зараз їй набагато ліпше. З часом вона зможе повернутися до нормального життя і навіть працювати", - зазначив він.

Співрозмовник видання повідомив, що Заворотнюк лікують протипухлинним препаратом нового формату.

"Спершу видалили пухлину. Але після видалення з'явилася друга пухлина, видалили і її. Операція минула успішно. А тепер триває підтримуюче лікування. Поки Заворотнюк іще кволенька, бліденька, імунітет ослаблений. Лікарі дуже бояться інфекцій. Найменше зараження - і може постраждати", - поділився інформатор, котрий безпосередньо не лікує зіркову пацієнтку.

 
У Анастасії дійсно пухлина мозку, гліобластома, але шанси на одужання хороші

"Зовні вона, звісно, змінилася, з'явилася набряклість навкруг очей. Після хімії в неї випало волосся, але зараз воно знову відросло. Фізкультурою вона поки не займається, лише відпочиває. Особливих заборон у неї нема, вона читає книги, здебільшого класику", - додав він.

Як розповів виданню друг чоловіка Заворотнюк, фігуриста Петра Чернишова, зараз актриса перебуває вдома на самоізоляції.

"Настя після всіх операцій залишилася адекватною людиною. Ясно розмірковує, спілкується. Єдине, швидко втомлюється. Певний час вона пересувалася у кріслі, але зараз підводиться, ходить сама", - сказав він.

Нагадаємо, відколи торік стало відомо про госпіталізацію Анастасії Заворотнюк, про стан актриси ходило дуже багато як страшних чуток. Зокрема говорили про частковий параліч жінки і про те, що лікарі вже не бачать сенсу в подальшому лікуванні.

Фото "Комсомольской правды" та з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів