Батько Брітні Спірз не дає їй вийти заміж та народити дитину?

6 травня 2020, 11:45

Подейкують, американська співачка Брітні Спірз прагне вирватися з-під опіки заради того, щоби кардинально змінити своє життя. Вона бажає вийти заміж за свого бойфренда Сема Асгарі та втретє стати мамою.

Наразі ж категорично проти такого плану виступає батько 38-річної зірки, Джеймі Спірз.

Про це пише US Magazine.

"Брітні сказала (судовому) слідчому з питань опіки, що хоче завести дитину. Її батько завжди був проти того, щоби Брітні вагітніла", - розповів інформатор.


 
Брітні Спірз не може вийти заміж без згоди опікуна

Карантин через пандемію коронавірусу ще більше погіршив ситуацію Спірз. Під час локдауну зірка опинилася окремо від Сема, за яким дуже сумує. А оскільки суди у Каліфорнії тимчасово не працюють, прохання Брітні розглянуть не раніше серпня.

Нині офіційним опікуном артистки є Джоді Монтгомері, якій восени передав свої повноваження Джеймі. Формально цей крок пояснили станом здоров'я чоловіка. Утім незадовго до того Джеймі звинуватили в фізичному насильстві по відношенню до сина Брітні. Сама артистка заявила, що батько проти її волі відрядив її до психіатричого закладу, де її накачували ліками. На боці доньки в суді тоді виступила мати, Лінн Спірз.

Нагадаємо, кажуть, що Брітні не збирається повертатися до музики, якщо їй не дадуть свободи. Як відомо, під опікою співачка перебуває з 2008-го року.

Фото з Instagram Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів