"Я - мама!": дружина Петросяна вперше прокоментувала народження сина

17 вересня 2020, 15:38

Радянський та російський гуморист Євген Петросян днями ошелешив шанувальників радісною новиною: півроку тому п'ята дружина, Тетяна Брухунова народила йому сина Вагана. Зворушливий допис про первістка написала в Instagram і сама жінка, а ще розкрила, як називають хлопчика в сім'ї.

31-річна Тетяна вирішила розвіяти чутки про те, що їхнього з Євгеном Вагановичем малюка виношувала сурогатна мати.

 
Тетяна подарувала 75-річному чоловікові першого сина

"Я вдячна карантину. Ніхто та ніщо мене не відволікало від захопливого знайомства з новою людиною. Минулої весни я вирушила в найбільш довгоочікувану подорож, у якій у мене відповідальна роль, де віднині й навіки я - мама!", - написала дружина 75-річного гумориста.


Брухунова подякувала тим, хто помітив, що вона стала носити дуже вільні сукні, але делікатно промовчав, дозволивши їй лишитися в зоні комфорту під час вагітності.

 
Свою вагітність дружина гумориста ховала за вбраннями оверсайз

"Це був не найпростіший для мене час, але безкінечно щасливий!", - додала вона.

Відповідаючи на питання підписників, Тетяна зазначила, що вдома малюка кличуть "Вагаша". На закиди ж щодо сурогатного материнства Брухунова відказала, що в Росії воно можливе лише тоді, коли стан здоров'я не дозволяє жінці самій виносити дитину. А тим, кому здається, що вона насправді не була вагітна, дружина артиста порадила "хреститися".

Як відомо, в маленького Вагаші є старша сестра, донька Петросяна від першого шлюбу Вікторіна. Їй 51 рік, і вона сама вже бабуся. Нагадаємо, в 2010-му гуморист "наскладав грошей" та придбав своїй на той момент єдиній спадкоємиці апартаменти на Мангеттені за 1 мільйон доларів.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Мінус 46 кіло: ексдружина Петросяна вразила перетворенням після розлучення. ФОТО

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів