91-річній удові Шона Коннері загрожує в'язниця та багатомільйонний штраф?

10 листопада 2020, 17:27

Подейкують, бідам художниці Мішелін Рокбрюн, котра нещодавно втратила чоловіка, актора Шона Коннері, поки не видно кінця. 91-річній мисткині світить штраф у майже 28 мільйонів доларів, а може, навіть тюремне ув'язнення.

Мова йде про справу про податкове шахрайство, в якому Іспанія запідозрила зіркову пару ще 10 років тому.

Як стало відомо виданню The Sun, навіть після смерті сера Шона іспанські посадовці не мають наміру припиняти переслідування його дружини. Мішелін звинувачують у небажанні співпрацювати зі слідством: запити, що надсилалися на Багами, де вона мешкає, ігноруються.

 
Шон Коннері та Мішелін Рокбрюн
фото з instagram

Нагадаємо, Коннері та його дружину звинувачували в тім, що вони суттєво занизили вартість свого будинку під час продажу, відповідно, недоплативши податків на круглу суму. У нечесній схемі буцімто були задіяні й деякі високопосадовці Марбельї. Щоправда, в 2014-му році повідомлялося, що зірковому подружжю покарання більше не загрожує.

Як відомо, не так давно до 16 місяців за ґратами засудили маму та менеджерку супермоделі Бар Рафаелі. Ведучи доччині фінансові справи, жінка позиціонувала її як нерезидентку Ізраїлю, щоби не платити податки з гонорарів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів