Не більше двох партнерів: 20-річна донька Вілла Сміта заявила, що вона - поліаморка

29 квітня 2021, 15:18

Донька американської зіркової пари, Вілла Сміта і Джади Пінкетт-Сміт, 20-річна Віллоу проголосила себе поліаморкою, тобто людиною, яка, перебуваючи у стосунках, дозволяє собі та своїй половинці сексуальні зв'язки на стороні.

Але дівчина вточнила, що особисто для себе встановила обмеження в максимум двоє "лівих" партнерів.

Таке зізнання Віллоу зробила в матусиному Facebook-токшоу.

 
Віллоу - поліаморна людина

"Наведу приклад. Скажімо так, тобі не завжди кортить сексу, а твоєму партнеру - так. Ти скажеш "Просто тому, що в мене нема таких потреб, то й тобі їх не можна мати?", - аргументувала донька Сміта.

"Це одна з причин, чому я зацікавилася полі, бо я познайомилася з цим із, так би мовити, несексуальної позиції. Серед моїх друзів я - єдина поліаморна людина, і в мене сексу найменше, ніж у всіх моїх друзів", - зазначила вона.

Як наголосила Віллоу, основна причина, з якої розпадаються моногамні стосунки та шлюби - це невірність. Поліаморія ж дає людям свободу побудувати такі стосунки, які влаштовуватимуть обох. Власне, ідея шлюбу дівчину поки що не надто приваблює.

 
Цікаво, чи схвалює тато

"Гадаю, я вийду заміж лише в тому випадку, коли, скажімо, я та мій партнер або партнери захочуть допомагати людям, і нам треба буде об'єднати наші фінанси, щоби цей задум здійснився. Лише в такому випадку я можу уявити себе заміжньою", - поділилася вона.

Джада до позиції доньки поставилася з розумінням та запевнила, що приймає все, що та робить. До слова, і Віллоу, і її мама раніше заявляли, що їх приваблюють не лише чоловіки, а й жінки.

Нагадаємо, те, яким випробуванням для моногамної пари може стати зрада, Віллоу мала нагоду спостерігати на прикладі власних батьків. Кілька років тому в Джади завівся коханець.

Фото з Instagram Джади та Вілла Смітів

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

"Це правда": син Вілла Сміта підтвердив свій роман із чоловіком

46-річна дружина Вілла Сміта розповіла, як омолодила свою вагіну до стану "персика"


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів