76-річна Голді Хоун у трико показала вправи з пляшками вина. ВІДЕО

25 жовтня 2022, 16:48

Голлівудська актриса Голді Хоун на власному прикладі доводить, що навіть у 76 років можна почуватися здоровою, якщо регулярно займатися спортом.

Зірка показала своє достатньо просте тренування та наголосила на тому, як добре фізичні навантаження впливають на емоційний стан.

"Дослідження показують, що люди, які регулярно займаються спортом, мають краще психічне та емоційне здоров'я. Фізичні вправи можуть допомогти нам підвищити настрій, концентрацію, а також допомагають мати позитивний погляд на життя", - зазначила Голді в Instagram.

 
Голді Хоун показала, з чого складається її тренування

"Чудова новина полягає в тому, що фізичні вправи не обов’язково мають бути виснажливими або займати багато часу. Дослідження показують, що вправ низької або середньої інтенсивності достатньо, щоб змінити наш настрій, поведінку та моделі мислення", - наголосила актриса.

 
Актриса любить пострибати

"Рівень хімічних речовин у мозку, таких як серотонін, гормони стресу та ендорфіни, може змінитися вже через кілька хвилин легкого тренування!", - запевнила 76-річна Хоун, у тренуванні якої знайшлося місце навіть пляшкам з вином.

 
А ще Хоун не відмовляє собі в келиху вина

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

"Стрибай так, ніби ніхто не бачить": запальне ВІДЕО 74-річної Голді Хоун на батуті

Голлівудська династія: Голді Хоун, Кейт Хадсон та її маленька доня на обкладинці глянцю

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів