Брітні Спірз мало не засвітила груди у мексиканському барі. ВІДЕО

7 вересня 2023, 16:53

Американська співачка Брітні Спірз, яка часто шокує шанувальників своїми витівками, знову опинилася у конфузній ситуації.

Цього разу зірка ледь не засвітила груди в одному із барів Мексики.

Відео опублікували на YouTube-каналі BACKGRID.

У барі співачка вирішила потанцювати під запальну музику й не помітила як її сукня почала падати, виставляючи на показ принади. Коли Брітні виявила, що губить своє вбрання, поспішно підняла бретелі, а охоронець заслонив її собою. Щоправда, Спірз вже встигла потрапити в об’єктив шанувальників.


Після цього інциденту зірка вирішила відпочити біля барної стійки, але і там її знайшли фани, які, ймовірно, хотіли сфотографуватися. Співачка цьому зраділа не сильно, тож її охоронець нікого не підпускав.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що чоловік Брітні, фітнестренер Сем Асгарі подав на розлучення. Між подружжям відбулася сварка через чутки, що Спірз наставила Асгарі роги. Правда то була або ні, але чоловік повірив та з'їхав із будинку співачки. В заяві на розлучення датою фактичного розставання він написав 28-ме липня.

Це вже буде третє розлучення для 41-річної виконавиці.

Нагадаємо, восени 2021-го суд випустив Брітні Спірз із-під багаторічної опіки. Зірка стверджувала, що не лише не мала змоги розпоряджатися своїми багатомільйонними статками, а і була жертвою аб'юзу та примусової контрацепції.

Подейкували, батько співачки Джеймі Спірз не дозволяв доньці виходити заміж, а всіх її кавалерів змушував підписувати угоду про конфіденційність.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів