Фінал Нацвідбору на Євробачення-2024: коли і де дивитися

1 лютого, 12:00

3-го лютого відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення-2024.

Журі та глядачі обиратимуть представника України на конкурсі, що відбудеться в Мальме у травні.

Трансляція передшоу Нацвідбору розпочнеться 3 лютого о 17:30, фінал — о 18:00.

Шоу транслюватиме Суспільне Мовлення: на телеканалі Суспільне Культура; сайті Суспільне Культура; на Facebook-сторінках Суспільного та "Євробачення Україна"; на сайті Євробачення в Україні; у застосунку "Дія", обравши "Дія. ТБ" та канал Суспільне Культура HD.


Також трансляцію можна буде слухати на Радіо Промінь.

За право виступити на головній сцені Євробачення-2024 змагатимуться 11 фіналістів: alyona alyona & Jerry Heil, DREVO, INGRET, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, SKYLERR, YAGODY, YAKTAK, Ziferblat і ANKA.

Ведучими Нацвідбору на Євробачення-2024 стали фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, офіційний "голос" Євробачення в Україні Тімур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак.

А допомагатимуть обирати представника від України будуть члени журі: шоумен Андрій Данилко, співачка Джамала та лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, яких також обрали шляхом голосування в Дії.

Нагадаємо, 68-й пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме. Перший і другий півфінали відбудуться 7 та 9 травня (Ккраїна виступатиме у першому півфіналі Євробачення), а грандфінал — на 11 травня.

Раніше стало відомо, кому пророкують перемогу букмекери.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів